torsdag 6. februar 2014

Hvorfor spise økologisk frukt og grønt

Øko løk og tomat er to hyppig brukte grønnsaker hos oss

  1. Mye frukt og grønt inneholder mellom 47-67 ulike kjemiske giftstoffer i en jafs
  2. En del inneholder konserveringsmidler for å forlenge holdbarheten. Disse hemmer opptak til cellene. (frukt av sesong inneholder skjeldnere konserveringsmiddel)
  3. I tillegg blir det sprøytet hyppig i løpet av en sesong, det er helt normalt og sprøyte rund 28 ganger. Bonden kan ikke en gang ta på frukten etter sprøyting (må vente en liten uke før han kan ta på dem).
  4. Sprøytemidlene dreper fotonlys(sollys) i både maten og cellene dine. Fotonlys er opphav til alt liv. (Dette er det som gjør omega 3 så viktig. Omega 3 er fotonlys/sollys bombe)
  5. Når man undersøker nærmere ser man at økologisk frukt og grønt inneholder høyere næringsinnhold.
  6. Det smaker bedre
  7. Mange importerte varer vil nok inneholde ulovlige sprøytemidler også.
  8. De som sier det ikke er forskjell på økologisk og konvensjonell frukt og grønt har ikke spist det og kjent helseeffekten selv.

Et eksempel green agent, et sprøytemiddel som ble brukt under Vietnamkrigen. Ennå etterlater seg misdannelser hos foster og gir folket sykdommer (ble sprøytet ut i 62-64). Soldatene som brukte dette i Vietnam krigen ble tilkjent skadeerstatning. Det brukes ennå i jordbruket og har fått en stort også "mildere" Agent Orange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar