mandag 3. februar 2014

Gulrotsuppe med linfrøolje (rikeste omega 3 kilden)

 
Oppskrift 4 personer:
12dl vann
4 øko gulrøtter
2 øko poteter
1 øko grønnsaksbuljong
litt øko basilikum
1/2 kopp øko rømme
1/2 kopp øko ekstra lett melk
2 øko hvitløksfedd
2ss øko linfrøolje

 Ha vann og buljong i gryte og kok opp.Skrell og skjær gulrøtter og poteter i skiver. Ha grønnsakene i vannet. La suppen koke i ca. 20 minutter, til grønnsakene er møre. Mos alt til en glatt suppe med stavmikser. Ta en halv kopp med rømme, rør 2ss med linfrøolje i (til oljen er forsvunnet og vannløslig).fyll opp med ekstra lett melk. Bland det inn etter du har tatt den av platen. Eller du kan "dekorere" med denne coctailen.
Server gjerne hjemmelaget brød eller rundstykker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar