fredag 31. januar 2014

197 000 dødsfall årlig i Europa skyldes legemidler, vit hva du gjør før du takker ja!

  1.  De viste oss det dør i underkant av 200 000 mennesker hvert år i EU land, på grunn av alvorlige bivirkninger fra legemidler.
  2. Den økonomiske belastningen det medfører samfunnet beløper seg til ca 580 milliarder
  3. Komplimentær behandling er i kraftig vekst over hele verden. I Europa viser undersøkelser 20% har det som førstevalg
  4. I følge tall fra Bransjerådet for naturmidler ble det i Norge omsatt vitaminer, mineraler og andre kosttilskudd for i overkant av 2,1 milliarder i 2010. Det ble i 2011 mottatt 20 bivirkningsrapporter av kosttilskudd, hvorav 9 alvorlige.
  5. Les mer her 197 000 dødsfall årlig i Europa skyldes legemidler
Uansett hva man velger å tro på les, Google og lær før du bestemmer deg for hva du vil gjøre. På slutten av dagen er det du som må ta konsekvensene av valget ditt og andre som tjener gode penger på deg. Det er ikke nytt for dagen at bra helsealternativer som koster lite ikke er noe poeng å investere pengene sine i. Det trenger man ikke være rakett forsker for å forstå. Mange av sykdommene vi på drar oss dør vi ikke av i morgen. Det er vært å tenke seg godt om, Google og forstå hvorfor man skal velge det man velger. Grav dypt, ikke se på hva det kan hjelpe mot, men se på hva det egentlige er som gjør at det virker. Så kan du vurdere hva det hjelper mot. På slutten av dagen er det imunforsvaret ditt som har sviktet deg. Da må man stimulere det til å virke igjen. Og kanskje også bruke føre var prinsippet. Ofte er det ikke så mye som skal til. Ha en fantastisk dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar